Cofetăria Steaua are o poveste care ne duce înapoi în timp cu peste 20 de ani, în anul 2000, atunci când din pasiune pentru dulce și multă creativitate, din dorința de a aduce un aer nou și un design futurist al “prăjiturilor timpurilor comuniste, cunoscute sub denumiri și forme empirice”, și-a început activitatea pe strada Ploiești nr. 48-50, cu o echipă formată din doar 2 cofetari și o vânzătoare. Câțiva ani mai târziu s-a mutat pe strada Paris, Nr. 31 pentru ca la sfârșitul anului 2018 să revină într-un spațiu modern, vesel și atrăgător, în aceeași zona: strada Ploiești, nr. 39-45.

În timp echipa s-a extins, a participat la diferite expoziții organizate la EXPO Transilvania, a oferit premii și a câștigat concursuri.

Cofetăria noastră are rezultate excepționale la capitolul decoruri confecționate manual, prin talentul, minuțiozitatea și tendința spre perfecțiune artistică a colegului nostru Konnerth Marius, care ne încântă cu modele de torturi deosebite, personalizate și chiar unice prin imaginea lor.

Laboratorul de producție s-a utilat cu echipamente profesionale fabricate în Germania și Italia, astfel printr-o tehnologie mai modernă și prin succesul și încrederea dobândită în timp, s-a format o echipă de profesioniști care cunosc toate “ingredientele unei părți dulci a vieții”.

Experiența pe care am acumulat-o în cei 18 ani de activitate ne-a ajutat să creăm sute de versiuni dulci, spre bucuria celor mici și mari. Am creat torturi în toate formele posibile, prăjituri fine, dar și produse de patiserie.

Satisfacția clienților noștri și pasiunea ne motivează să continuam povestea, lăsându-ne influențați de savoare, gusturi fine, plăcere senzoriala și arome tulburătoare.

Dragi clienți, dorim să vă fim alături și să reprezentăm valoarea dulce, în cele mai importante momente ale vieții dumneavoastră!